30. October 2020
DK Rags of Silk Dupion Dazzle, ASK - VOKSEN søger nyt hjem

DEJLIG VOKSEN RAGDOLL DRENG SØGER NYT HJEM

Ask er en brun, colourpoint ragdoll dreng, der er født den 14. august 2014. Hans Stamnavn er DK Rags of Silk Dupion Dazzle. Ask søger ny familie, da han ikke trives i den katteflok, han i dag lever i

Ask er en meget rolig og tillidsfuld dreng. Han kan godt lide at være social med sin familie og kommer gæster i møde og smider sig på gulvet for at blive nusset på maven. Han er en sofakat, men ikke en skødekat. Han elsker at være ude, og har et meget veludviklet jagtinstinkt, så det vil være risikabelt at lade ham bo sammen med f.eks. hamstre og fugle. Ask har en stor, flot pels, men den filtrer sjældent og er meget nem at holde.

Ham vil trives godt som enekat i et roligt hjem eller et hjem med store børn. Han er ikke vant til andre kæledyr. Ask søger et kærligt hjem, hvor han vil have mulighed for at komme ud under sikre forhold. Han er vant til selv at kunne gå ud og ind i lukket voliere. Han elsker at sove udenfor og vil gerne ud om natten. Ask sælges ikke til fritløb.

Ask er neutraliseret, har Felis Danica stamtavle, ID chipmærke og pas. Ask er senest vaccineret den 2. november 2020. Han befinder sig i Silkeborg

Ask søger et hjem, hvor man vant til katte og forstår, at der ligger et stykke arbejde i at adoptere en voksen kat og vinde dens tillid og kærlighed. Det vil kræve tilvænning for Ask at flytte til en ny familie, så du skal være villig til at give ham minimum tre uger til at falde til og lære dig at kende. Et nyt hjem uden andre katte eller andre kæledyr vil blive fortrukket.

Pris 3000,00 kr.

Kontakt Kirsten Pape på kipa@live.dk. Skriv gerne lidt om dig selv og de forhold, du kan tilbyde.

30. October 2020
DK Cat2Be Chocolate Mars - VOKSEN - Søger nyt hjem

DEJLIG VOKSEN RAGDOLL DRENG SØGER NYT HJEM

Mars er en rød colourpoint ragdoll dreng, der er født den 13. maj 2015. Hans Stamnavn er DK Cat2Be Chocolate Mars. Mars søger ny familie, da han ikke trives i den katteflok, han i dag lever i

Mars er en forsigtig kat i den katteflok, han lever i. Han er kontaktsøgende og vil gerne lege med legetøj, men helst ikke med andre katte. Han elsker at lege med små fjedre og bolde og han leger gerne med sine mennesker, hvis de kommer med drillepinde eller lignende. Han kan godt lide at være social med sin familie. Han kommer gerne forbi i sofaen og beder om nus, men han er ikke skødekat. Han bryder ikke om at blive løftet. Mars har en relativt kort pels, der er meget nem at holde.

Ham vil trives godt som enekat i et roligt hjem. Han er ikke vant til andre kæledyr. Mars søger et kærligt hjem, hvor han vil have mulighed for at komme ud under sikre forhold. Han er vant til at komme ud i voliere, men kan også gå i sele.

Mars er neutraliseret, har Felis Danica stamtavle, ID chipmærke og pas. Mars er ved flytning senest vaccineret den 2. november 2020. Han befinder sig i Silkeborg

Mars søger et hjem, hvor man vant til katte og forstår, at der ligger et stykke arbejde i at adoptere en voksen kat og vinde dens tillid og kærlighed. Det vil kræve tilvænning for Mars at flytte til en ny familie, så du skal være villig til at give ham minimum et par måneder til at falde til og lære dig at kende. Et nyt hjem uden andre katte eller andre kæledyr vil blive fortrukket.

Pris 3000,00 kr.

Kontakt Kirsten Pape på kipa@live.dk. Skriv gerne lidt om dig selv og de forhold, du kan tilbyde.

 

15. October 2020
Fodervært søges

Jeg søger en fodervært til en skøn tortie. 

Som fodervært købes katten til reduceret pris.

Typisk betales et reservationsgebyr som sikre ens ret til at overtage katten.

Vi aftaler hvornår ejerskabet af katten senest kan overgå til dig og på hvilke vilkår.

Det er vigtigt at du er ansvarlig og har tid og lyst til at have et kuld killinger. 

Katten bor hos dig, men ejes af mig i en aftalt periode.

Jeg står for udgifter i forbindelse med avl og forsikring på katten.

Du skal være forberedt på, det kræver tid og engagement, at opfostre et kuld til at blive gode, trygge og sociale katte.

Som ejer og opdrætter forventer jeg at være med under drægtigheden, fødslen samt killingernes opvækst.

Din geografiske placering er afgørende for, om vi kan lave en aftale.

Der kan læses mere om hvad det vil sige at være fodervært her: https://www.cat2be.dk/info/fodervaert/

Er du interesseret så benyt kontaktformen under kontakt og beskriv hvad du kan tilbyde, familiens størrelse, dagligdag, hvordan i bor m.m.