DK Cat2Be Nespresso - Envivo

RAG d 03 21 - Rød Bicolour Tabby - Født: 27. May 2018

Ledig

ER OMPLACERET.

Søger nyt hjem pga allergi, som er udviklet til asma

The big friendly giant er en god måde at kort beskrive Envivo på, da han på mange måde er roligheden selv. Kombineret med et nysgerrigt sind og et udpræget ønske om at være social betyder, at vi ser ham som en kat med en meget unik personlighed. Det betyder også, at på trods af sin størrelse fylder Envivo ikke meget, han er mere som en stille ledsager der følger med overalt og har det bedst når han kan være i samme rum som sine mennesker. Han opsøger opmærksomhed på en subtil måde og elsker at blive nusset på maven. Ydermere er han glad for daglige rutiner og han nok skal gøre opmærksom på hvis man glemmer dem, hvad enten det er at glemme og sige godmorgen eller fylde frisk vand op til ham.

Envivo er også en let kat, som allerede i sit korte liv har prøvet at rejse flere gange og hver gang klarer det med en utrolig ro og sågar nysgerrighed, både her i Danmark og på Grønland, og klarer turene så fint. Det har således været muligt at have ham med i sommerhus ved ferietider uden at føle at man pålagde ham en unødig belastning. Han er også let i den forstand at han besidder en enorm tålmodighed, både hvad angår sine omgivelser men også i forhold til børn og andre dyr. Man kan løfte ham og kæle ham uden besvær og i den tid vi har haft ham, har han aldrig udvist aggressiv adfærd på nogle måde, udover selvfølgelig at bruge klør og tænder i leg, hvilket han også signalerer tydeligt.

Det er ikke til at komme udenom at Envivo er en kat med meget pels og dette kræver selvfølgelig et vist omfang af pleje. Han nyder ikke ligefrem at blive redt, men finder sig i det og har heller intet problem med at få klippet negle. Han fælder en del og hvis man vil imødegå dette så er plejning af hans pels et par gange om ugen nødvendigt. Han er heller ikke en særlig vokal kat og miaver ikke medmindre han er sulten eller man selv indleder en ”samtale” med ham. Mad er helt sikkert Envivos svage punkt, når han løber tør, så går der fem minutter før han tror at han er døden nær. Dette sammenholdt med en relativ sart mave, gør at vi vil anbefale at han primært får en kalorielet kost, samt en der er skånsom for maven. Han kan dog sagtens tåle at få godbidder og andre lækkerier i moderate mængder. På trods af at være en indekat, så nyder han at sidde i vinduet og følge med i dyrelivet udenfor og har man en have så ELSKER han at komme på eskorteret udgang. Man kan sagtens have ham gående ude i haven når man selv er der og han stikker ikke af men holder sig i nærheden og undersøge nysgerrigt nærområdet. Han plager heller ikke om at komme ud igen når man bagefter går indenfor.

Han er, ingen overdrivelse her, verdens sødeste og rolige kat! Som selvfølgelig genre vil lege nogle gange. Men ellers er han super rolig, kan med alle, hunde og andre katte, hvis han får lov. Ellers holder han til med god afstand og venter på at han må være venner med dem. Han er meget forsigtig, ikke på en bange måde, med alt nye ting og når han udforsker nye steder. Men ellers føler sig hurtig hjemme og elsker at blive kælet, om det så er en han har kendt i lang tid eller 2 sec.

Og rigtig god til børn! Han er så tålmodig, måske lidt for tålmodig og sød, når det kommer til børn der holder ham osv Når han leger, starter han rolig ud og observerer en nøje til at starte med.

Igen, han er så rolig og tålmodig! Og så nem at gøre med Han er der for at gøre din hverdag hyggeligere og sjovere, når katte generne kommer frem. Da jeg synes han minder mere om en hund! :D

Mener det, han er noget af det mest perfekte kat jeg har mødt!

Vi er rigtigt kede af at skulle af med Envivo, for han er virkelig en kat som ”gror” på en og hvor forholdet bliver stærkere med tiden, når man lærer hans subtile træk at kende. Vi har valgt at komme af med ham, da der er opstået allergi i hjemmet og denne er blevet værre med tiden. Vi ønsker at finde et hjem til Envivo, hvor der er tid og vilje til at socialisere sig med ham, introducerer ham for nye ting og give ham en masse kærlighed. Han fortjener intet mindre.

 


Søskende
Billed Navn EMS Kode Farve/mønster Status
DK Cat2Be Nespresso - Bukeela, JW RAG g 04 Blå Tortie Mitted Solgt
DK Cat2Be Nespresso - Livanto RAG e 04 21 Creme Mitted Tabby Solgt
DK Cat2Be Nespresso - Dharkan RAG d 21 Rød Tabby Solgt
DK Cat2Be Nespresso - Kazaar Rag a 03 Blå Bicolour Solgt
DK Cat2Be Nespresso - Rosabaya Rag e 03 21 Creme Bicolour Tabby Solgt